Hemels keuzemenu € 31,50

Hemels keuzemenu € 31,50

Ossenworst en een flan van piccalilly
Met een knipoog naar de klassieke ‘steak tartaar’ heeft onze chef deze creatie samengesteld. Zoetzure groenten, gemarineerde ossenworst, roomkaas en roggebrood.
of
Buffelmozzarella en tomaat
Lekker zomers gerechtje van verschillende soorten gekonfijte tomaatjes, buffelmozzarella, krokante tomaat en een koude bouillon van Romatomaat die we aan tafel serveren om het geheel compleet te maken.
of
Mossel-mosterdsoep met pangrattato
Waarin een garnituur van gerookte kabeljauw en mosselen.

***

Varkenswangetjes met piccalilly en krokante aardappel
24 uur gepekeld en sous vide gegaarde varkenswangetjes met een schuim van piccalilly en popcorn van aardappel.
of
Rode mul en tortellini van garnalen
Rode mul filet, op de huid gebakken en tortellini, gevuld met garnalen. Geserveerd met een kaviaar van wilde spinazie en algen.
of
Tagliatelle van snijboon
Tagliatelle van snijboom met gefrituurde eidooier en een espuma van bloemkool en geroosterde amandelen.
***

Aardbeien slush
Heerlijke siroop van verse aardbeien, rode wijn en munt die we op de lage temperatuur van 65 graden 3 uur lang hebben gemarineerd. Dit geeft een verrassende smaak. We serveren hier een frisse granité van limoen bij.
of
Chocolade en mint 2.0
Lekkere combinatie van een crème van chocolade, met een frisse mint gel en een crunch van Oreo.