Voorgerechten

Boerenbrood met smeersel – € 4,75
Wij bakken zelf ons brood: heerlijk bierbrood, gevuld met zilveruitjes en kruiden, en kloosterbrood. Geserveerd met olijfolie, zeezout, Hemelse saus en kruidenboter.

Vitello Tonnato New Style 2018 – € 13,75
Verrassende creatie van tonijn op 3 manieren bereid: kalfsvlees, pikante kletskopjes en een bokkenpootje gevuld met ansjoviscrème.

Krab en pompoen – € 11,95
Cannelloni van flespompoen en spinazie, gevuld met aangemaakte king crab, waarbij een mayonaise van pompoen en een krokantje van kaas.

Rundercarpaccio – € 10,75
Deze huisgemaakte carpaccio hebben we gemarineerd in mosterd, basilicum en truffel. Bij deze carpaccio mag u zelf de Chef zijn. Wij serveren de garnituren apart,
zodat u de carpaccio naar eigen smaak kunt garneren.

Verliefde garnalen – € 9,95
Wij serveren deze garnalen direct van het vuur, zo bij u aan tafel. U kunt de garnalen nog horen sissen! Ze zijn heerlijk op smaak gebracht met knoflook en andere verse kruiden.

Ossenworst en een flan van Piccalilly – € 11,25
Met een knipoog naar de klassieke ‘steak tartaar’ heeft onze chef deze creatie samengesteld. Zoetzure groenten, gemarineerde ossenworst, roomkaas en roggebrood.

Buffelmozzarella en tomaat – € 9,50
Lekker zomers gerechtje van verschillende soorten gekonfijte tomaatjes, buffelmozzarella, krokante tomaat en een koude bouillon van Romatomaat die we aan tafel serveren om het geheel compleet te maken.

 

 
SOEPEN

Mossel-mosterdsoep met pangrattatto – € 7,50
Waarin een garnituur van gerookte kabeljauw en mosselen.

Avocadosoep met tequila (koud geserveerd) –
€ 5,75

Aan tafel shaken we de soep als een echte cocktail, we serveren de soep met een garnituur van knoflook croutons, koriander, komkommer en tomaat.

Tomatensoep – € 5,75
Tomatensoep met een vleugje room en een garnituur van soepballetjes.

 

Hoofdgerechten

Housesteak “chimichurri” – € 21,75
Een botermalse steak van sucade, welke 28 dagen heeft gerijpt in oze dry-aged kast. Heerlijk gegrild op de houtskool BBQ, geserveerd met chimichurri: een heerlijke Argentijnse kruidensaus.

Varkenswangetjes met piccalilly en krokante aardappel – € 17,50
24 uur gepekeld en sous vide gegaarde varkenswangetjes met een schuim van piccalilly en popcorn van aardappel.

Poussin demi-deuil – € 21,50
Een Franse klassieker van kip en zwarte zomertruffel uit Italië: langzaam gegaarde piepkuiken met onder de huid een laagje zwarte truffel. Geserveerd met geroosterde groenten.

Lamsrump met Pata Negra – € 19,95
Lamsrump en kruim van Pata Negra met malaga en een aardappeltaartje met salie, geserveerd met jonge groenten.

Tagliatelle van snijboon – € 16,50
Tagliatelle van snijboon met gefrituurde eidooier en een espuma van bloemkool en geroosterde amandelen.

Satè van kip – 3 stokjes € 15,75 | 6 stokjes € 21,75
Satè van kippendijen geroosterd op de Green Egg geserveerd met satésaus, atjar, kroepoek, seroendeng, komkommersalade en verse frites.

Wagyuburger – € 15,95
Wagyu, het kaviaar onder het vlees. Een heerlijke burger van de Green egg BBQ, rosé geserveerd op een vloerbroodje, met Goudse kaas, bacon en een hemelse saus. Hierbij serveren wij een frisse salade en frites.

VISGERECHTEN

Rode mul en tortellini van garnalen- € 18,75
Rode mul filet, op de huid gebakken en tortellini, gevuld met garnalen. Geserveerd met een kaviaar van wilde spinazie en algen.

Pan Mosselen – € 22,50
Zeeuwse jumbo mosselen op klassieke wijze, gekookt in witte wijn of Trappistenbier. Geserveerd met sausjes, verse frites en salade.

SALADES

Salade carpaccio – € 11,50 | € 15,50
Dit is een salade voor de echte fijnproever. Deze salade bestaat uit rucola, carpaccio, zongedroogde tomaatjes, olijven en een dressing van twaalf jaar oude balsamicoazijn.

Salade du Chef – € 11,95 | € 15,95
Salade met heerlijke vissoorten, gerookte zalm, tonijn en garnalen.

Salade charcuterie – € 9,50 | € 13,50
Heerlijke vleeswaren, hammen, augurken, olijven en zongedroogde tomaten.

Salade gerookte kip – € 11,50 | € 15,50
Frisse salade met gerookte kip, krokant gebakken spekjes, cashewnoten en tomaatjes.