Desserts

Bolletje ijs – € 1,75 per bol
Geen zin meer in een heel dessert of gewoon zin in een bolletje ijs? Vraagt u gerust welke smaken onze patissier vandaag heeft gemaakt.

Exotisch strand 2018 (aanrader van de chef) – € 10,75
Waan je met dit dessert op een Caribisch strand; zand van kerriepinda en kokos, mango, cremeux van witte chocolade en kokos panna cotta.

Aardbeien slush – € 7,50
Heerlijke siroop van verse aarbeien, rode wijn en munt die we op de lage temperatuur van 65 graden 3 uur lang hebben gemarineerd. Dit geeft een verrassende smaak. We serveren hier een frisse granite van limoen bij.

zomerfruit en viooltjes – € 8,25
Heerlijk vers zomerfruit, gegratineerd met een sabayon van viooltjes en suikerspin.

Chocolade en mint 2.0 – € 6,95
Lekkere combinatie van een creme van chocolade, met frisse mint gel en een crunch van Oreo.

Dame blanche – € 6,95
De klassieker die niet mag ontbreken op de kaart: vanille-ijs met slagroom en warme chocoladesaus die apart wordt geserveerd.

Kaasplank – € 12,25
Vijf mooie rijpe kazen van Fromagerie Guillaume geserveerd met bijpassend garnituur.