Hemels keuzemenu € 31,50

Hemels keuzemenu € 31,50

Flan van komkommer
Verschillende bereidingen van komkommer, met gerookte heilbot, zalm, forel en yuzu kaviaar
of
Rundercarpaccio
Deze huisgemaakte carpaccio hebben we gemarineerd in mosterd, basilicum en truffel.
Bij deze carpaccio mag u zelf de Chef zijn. Wij serveren de garnituren apart, zodat u de carpaccio naar eigen smaak kan garneren.
of
Geitenkaas en biet
Dungesneden biet met zoetzure paddenstoelen, geitenkaas en honing-thijm.

***

Speenvarken koteletjes
Op beukenhout gerookte speenvarkenkoteletjes geserveerd met een saus van grove mosterd.
of
Tonijnsteak in Furikake
Tonijnsteak op een bedje van fijngesneden Chinese kool.
Consommé van schaal en schelpdieren, sojaparels en dumplings van rivierkreeft.
of
Risotto
Heerlijk smeuïge risotto met gerookte eierdooier, geschaafde zwarte truffel en bospaddenstoelen.
***

Crème brûlée met kaffir lime
Een zeer subtiele, frisse en aromatische variant op de klassieke creme brûlée
of
Warme chocoladeschuim
Met vanille-ijs en bloedsinaasappel
of
Tiramisu van citrusfruit
Een leuke variant van onze patissier op deze klassieker.
Lange vingers, mascarpone, limoncello en limoen zijn een paar smaakmakers van dit dessert.