Voorgerechten

Voorgerechten worden geserveerd met ons eigen bierbrood

Supplement brood met smeersels – € 3,50

Boswandeling – € 12,75
Heerlijke creatie van gerookte eendenborst en rilette van eend, spongecake van rode biet,
in steranijs gemarineerde paddenstoelen, eetbare aarde van paddenstoelen en een crème van kastanje.

Rundercarpaccio – € 10,25
Deze huisgemaakte carpaccio hebben we gemarineerd in mosterd, basilicum en truffel. Bij deze carpaccio mag u zelf de Chef zijn. Wij serveren de garnituren apart,
zodat u de carpaccio naar eigen smaak kunt garneren.

Tataki van tonijn met loempia’s van avocado en krab – € 10,75
Geschroeide tonijn met tsuyu, loempiaatjes gevuld met avocado en krab en daarbij een gel van mais.

Gerookte tofu en wilde spinazie – € 9,50
Salade met een oosters tintje van gemarineerde radijs, spinazie en gerookte tofu.

Verliefde garnalen – € 9,75
Wij serveren deze garnalen direct van het vuur, zo bij u aan tafel. U kunt de garnalen nog horen sissen! Ze zijn heerlijk op smaak gebracht met knoflook en andere verse kruiden.

Tartaar van kalf & papadum – € 9,95
À la minute gesneden kalfstartaar op smaak gebracht met gerookt zout, eekhoorntjesbrood, Savora mosterd en een kwarteleitje.
 

 
SOEPEN

Uiensoep op Japanse wijze – € 5,50
Bouillon op Japanse wijze met een garnituur van wonton gevuld met gekarameliseerde ui en steranijs.

Soep van winterasperges & rouleau van parelhoen – € 6,75
Een romige soep van schorseneren met een garnituur van parelhoen en paddenstoelen.

Bouillabaisse à la Marseillaise – € 8,75
Klassieke vissoep met een rijkelijk garnituur van diverse vis en schaal- en schelpdieren, geserveerd met rouille en crostini.

Tomatensoep – € 5,50
Tomatensoep met een vleugje room en een garnituur van soepballetjes

 

Hoofdgerechten

Satè van kip – 3 stokjes € 15,75 | 6 stokjes € 21,75
Satè van kippendijen geroosterd op de Green Egg geserveerd met satèsaus, atjar, kroepoek, seroendeng, komkommersalade en verse frites.

Winterburger – € 16,95
Gegrilde Wagyu burger met gemarineerde paddenstoelen, oude kaas en truffelmayonaise, geserveerd met frites en salade.

Wagyu burger – € 15,95
Wagyu, het kaviaar onder het vlees. Een heerlijke burger van de Green egg BBQ, rosé geserveerd op een briochebroodje, met Goudse kaas, bacon, gekarameliseerde ui en een hemelse saus. Hierbij serveren wij een frisse salade en frites.

Köfte van lamsgehakt & huisgemaakte pita – € 16,75
Op de BBQ gegrilde Köfte geserveerd met tzatziki en Griekse salade.
 

 

 
VLEES UIT ONZE DRY-AGED KAST
Specialiteit van Hemels is ons gerijpt vlees uit de dry-aged kast. Gegrild op de Green egg BBQ en geserveerd met portjus, kruidenboter of bearnaisesaus.

House steak “New York” – € 19,50
Een botermalse steak van de sucade, welke 28 dagen heeft gerijpt in onze Dry Aged kast. Geserveerd met gefrituurde uienringen, gebakken paddenstoelen en gepofte cherrytomaatjes

Boerderij duif met krokant sesamkoraal – € 28,95
Rosè gebakken duivenborst met daarop een koraal van sesam, geserveerd met verschillende bereidingen van biet en een wildjus

Cote du Boeuf 450 gram – € 28,95
Specialiteit van de chef, deze ribeye heeft drie weken gerijpt aan het bot in onze Dry Aged kast. U heeft de keuze uit pepersaus, portjus en kruidenboter

Hert op twee manieren – € 21,75
Hertenbiefstuk en een bi erbal van hertenstoofvlees geserveerd met bijpassend wildgarnituur

Rib roast van wild zwijn met croustillade – € 17,95
Op lage temperatuur gegaard wildzwijnrack met een kruidenkorst van dragon, kervel en amandelen.

Vis – dagprijs
Wij kopen dagelijks verse vis in. Vraag aan onze medewerkers van de bediening wat de vanst van de dag is.

Schorsenen, winterpostelein en oude brokkelkaas –
€ 15,50

Vergeten groenten die we weer even in de schijnwerpers ze en. Lekker à la crème bereid met oude brokkelkaas en winterpostelein