Voorgerechten

Voorgerechten worden geserveerd met ons eigen bierbrood

Charcuterie – € 11,25
Heerlijke worsten en hammen uit eigen keuken met uiencompôte, krokantje van Parmezaan en truffelmayonaise.

Rundercarpaccio – € 10,75
Deze huisgemaakte carpaccio hebben we gemarineerd in mosterd, basilicum en truffel. Bij deze carpaccio mag u zelf de Chef zijn. Wij serveren de garnituren apart,
zodat u de carpaccio naar eigen smaak kunt garneren.

Flan van Komkommer – € 12,75
Verschillende bereidingen van komkommer, met gerookte heilbot, zalm, forel en yuzu kaviaar.

Geitenkaas en biet – € 9,25
Dungesneden biet met zoetzure paddenstoelen, geitenkaas en honing-thijm.

Verliefde garnalen – € 9,75
Wij serveren deze garnalen direct van het vuur, zo bij u aan tafel. U kunt de garnalen nog horen sissen! Ze zijn heerlijk op smaak gebracht met knoflook en andere verse kruiden.

Caesar salade – € 9,95
Gegrilde kip, croutons, pancetta, ansjovis, knoflookdressing en Parmezaanse kaas.
 

 
SOEPEN

Kreeftensoep – € 7,50
Met een garnituur van écrevissenstaartjes. We serveren hier een mini tosti van brioche en krabsalade bij.

Marokkaanse wortelsoep – € 5,75
Heerlijk met een vleugje ras el hanout en koriander.

Tomatensoep – € 5,75
Tomatensoep met een vleugje room en een garnituur van soepballetjes.

 

Hoofdgerechten

House steak “de Paris” – € 19,50
Een botermalse steak van de sucade, welke 28 dagen heeft gerijpt in onze Dry Aged kast. Heerlijk gergrild op de houtskool BBQ, geserveerd met boter de Paris.

Runderhaaspuntjes – € 17,95
Gebakken runderhaaspuntjes met champignons, rucola, trostomaatjes, Parmezaan en balsamico.

Cote du Boeuf 500 gram – € 34,95
Begonnen als melkkoe, maar na haar pensioen gevoerd met mais en gerst. Na lang zoeken vonden we de perfecte Hollandse ribstuk! drie tot vier weken rijping in onze dry-aged kast.

Speenvarken koteletjes – € 18,75
Op beukenhout gerookte speenvarken koteletjes geserveerd met saus van grove mosterd.

Op Eucalyptus gegaarde lamsfilet – € 21,75
lamsfilet met een heerlijk kruidendakje, aardappelwafeltjes, gepofte tomaatjes en auberginecrème.

Satè van kip – 3 stokjes € 15,75 | 6 stokjes € 21,75
Satè van kippendijen geroosterd op de Green Egg geserveerd met satésaus, atjar, kroepoek, seroendeng, komkommersalade en verse frites.

Risotto – € 17,50
Heerlijk smeuïge risotto met gerookte eierdooier, geschaafde zwarte truffel en bospaddenstoelen.

Thaise hamburger – € 15,95
Kalfshamburger op smaak gebracht met kokos, koriander en andere kruiden. Het broodje is heerlijk geroosterd en belegd met avocado, tomaat, zure room en rode ui.

Burger – € 15,95
Wagyu, het kaviaar onder het vlees. Een heerlijke burger van de Green egg BBQ, rosé geserveerd op een briochebroodje, met Goudse kaas, bacon, gekarameliseerde ui en een hemelse saus. Hierbij serveren wij een frisse salade en frites.

Mac Beauty – € 18,25
Runderburger en kalfszwezerik gekarameliseerde ui en truffelsaus.

VISGERECHTEN
Wij kopen dagelijks verse vis in. Vraag aan onze medewerkers van de bediening wat de vangst van de dag is.

Tonijnsteak in furikake met dumplings van rivierkreeft – € 19,95
Tonijnsteak op een bedje van fijngesneden Chinese kool. Consommé van schaal en schelpdieren, sojaparels en dumplings van rivierkreeft.

Zeetong Sole à la meuniere –
Dagprijs

In roomboter gebakken zeetong afgeblust met citroen en groene kruiden.