Desserts

Bolletje ijs – € 1,50 per bol
Geen zin meer in een heel dessert of gewoon zin in een bolletje ijs? Vraagt u gerust welke smaken onze patissier vandaag heeft gemaakt.

Crème brûlée met kaffir lime – € 7,25
Een zeer subtiele, frisse en aromatische variant op de klassieke crème brûlée.

Warme chocoladeschuim – € 6,95
Met vanille-ijs en bloedsinaasappel.

Tiramisu van citrusfruit – € 7,25
Een leuke variant van onze patissier op de klassieker. Lange vingers, mascarpone, limoncello en limoen, zijn een paar van de smaakmakers van dit dessert.

Tartelettes – € 6,95
Banketbakkersroom en spicy appel-abrikooscompote.

Dame blanche – € 5,75
De klassieker die niet mag ontbreken op de kaart: vanille-ijs met slagroom en warme chocoladesaus die apart wordt geserveerd.

Kaasplank – € 10,25
Vijf mooie rijpe kazen van Fromagerie Guillaume geserveerd met bijpassend garnituur.

Friandises bij de koffie of thee – € 7,25
Drie huisgemaakte zoetigheden voor bij de koffie of thee.